Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100612 Library:30310 in /home/thracia/public_html/include/_init_db.php on line 9
Релаксиращи и възстановителни активности | Активности | Тракийски хотелиери
резервации

Релаксиращи и възстановителни активности

Басейните и СПА центърът на Каменград Хотел и СПА са изцяло захранени с минерална вода от находище № 9ХГ.

Идилията на българската природа- планина, река, минерални води, благодатен климат, са събрани в Панагюрище! Резултатът е една релаксираща и истински здравословна почивка! А част от предимствата й са успешното съчетаване на благоприятния климат с лечебните свойства на водата!

 

Басейните и СПА центърът на Каменград Хотел и СПА са изцяло захранени с минерална вода от находище № 9ХГ. Температурата от 41oC спомага използването на 100% минерална вода за процедури без да е необходимо да се разрежда със студена вода, което запазва лечебните свойства на водата. Минералната вода в комплекса се характеризира като хипертермална, минерализирана, със стабилни физико-химични свойства. Тя оказва върху организма комплексно повлияване със своите лечебни фактори.

Лековитите води са благоприятни за лечение и профилактика на заболявания от всякакво естество - жлъчно-чернодробни, стомашно-чревни, обменно-ендокринни (подагра, диабет), бъбречно-урологични, хронични професионални интоксикации и при лица, експонирани на вредни за здравето вещества, дегенеративни и възпалителни ставни заболявания, заболявания на периферната нервна система.

Минералните води увеличават метаболизма на тялото и спомагат в изхвърлянето на секрети и вредни вещества от него. Подпомага храносмилането и спомага в борбата с наднорменото тегло.

Не са за подценяване свойствата на водата, влияещи и върху кожата. След прекарана СПА почивка в басейните на Каменград Хотел и СПА кожата ви ще се почувства по-свежа и тонизирана. По естествен начин лековитата вода ще ви помогне да се чувствате бодри и пълни с енергия.

Освен потапяне в басейните на Каменград Хотел и СПА бихте могли да се насладите на множество разнообразни СПА процедури в СПА центъра на комплекса.


Повече информация на всички видове масажи и терапии и тяхното благоприятно влияние върху тялото може да получите на Рецепция в СПА центъра на Каменград Хотел и СПА.